Erre figyelj az autókölcsönzés során:

Erre figyelj az autókölcsönzés során:

Egy másik cikkünkben szót ejtettünk arról, hogy amennyiben költséghatékonyan szeretnél autót bérelni, nem csak a napi díjat kell figyeld, hanem az extra szolgáltatások díját (vagy díjmentességét), a fogyasztást és a gépjármű kiválasztását is.

Mi az amire még oda kell figyelj autókölcsönzés során?
A gépjármű kiválasztása. Válassz olyan autót, melyet biztonsággal tudsz vezetni és megfelel az utazásod céljának. Tehát figyelembe kel venni hogy mennyien szeretnétek utazni és / vagy mennyi csomagot szeretnél magaddal vinni. Az autó ilyen jellegű kiválasztása nem csak a kényelem és a praktikusság miatt fontos, de az üzemanyag fogyasztásodat is befolyásolja! (Amennyiben nagyobb csomaggal utazol, vagy többen vagytok, egy alacsonyabb teljesítményű autót többet fogyaszt, így lehet hogy a napidíjad alacsonyabb lesz, de többet költesz az üzemanyagra és kényelmetlenebb lesz az utazásod.)

Érdemes e előre foglalni gépjárművet?

Érdemes e előre foglalni gépjárművet?

Sokan kérdezik, hogy mennyivel előre érdemes lefoglalni az autót, amennyiben kölcsönöznének. Erre sajnos nincsen konkrét válasz, hiszen a piac változó. Van amikor történik valami és egyszerre akar mindenki utazni, de van amikor vannak benn szabad autóink.

Viszont pont a kiszámíthatatlanság miatt, én mindig javaslom hogy tervezzük meg az utazásunk időpontját és természetesen azt is hogy milyen gépjárművet szeretnénk kikölcsönözni.

Autókölcsönzés hosszú távra?

Autókölcsönzés hosszú távra?

A piac döntött és egyre többen keresik a hosszú távú autóbérlési megoldásokat. Ennek az igénynek eleget téve vállalkozásunk is egyre bővülő flottát tart fenn azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik vásárlás helyett a hosszútávon gondolkodnak az autóbérlésben.

Miért érdemesebb autót kölcsönözni hosszútávra, mint vásárolni?
Nézzük az érveket, miért előnyösebb az autókölcsönzést választanod?

Az autóvásárláshoz többszázezer, vagy néhány millió forint kezdőtőkét kell előteremts és ez az összeg nem fog kamatozni, vagy gyarapodni sőt szert teszel egy olyan tulajdonra, mely folyamatosan újabb és újabb költségeket fog felemészteni.
Az autóvásárlás díjából nyereséged is lehetne?

Természetesen igen.

Szóval amennyiben az autóvásárlásra fordított összeg vesztesége nem lenne elég, gondolj csak bele, hogy mekkora nyereségre tehetnél szert, ha ugyanezt az összeget befektetnéd!
Igen, jól olvastad, befektetnéd ugyanis egy autó ára már megfelelő összeg lehet akár

egy kedvezőbb banki befektetéshez,
vagy nyithatsz ennyi pénzből egy kisebb konditermet,
vagy például egy hamburgerest, vagy egy palacsintázót,
vagy elindíthatod a saját fodrászüzleted….
és még sorolhatnám az ötleteket, hogy milyen jövedelmező vállalkozásokba fektethetnéd ezt a pénzt, ahelyett hogy egy pénzabáló gépezetet vennél…

És a befektetendő összegen kívül, miről beszélhetünk még? Megint csak a pénz, a pénz, a pénz…
Az autókölcsönzés során a bérbeadó gondoskodik a gépjármű megfelelő műszaki állapotáról, míg saját autó vásárlása esetén, Te vagy a tulajdonos emiatt neked kell a szükséges karbantartásokról, javításokról gondoskodni, ami nem kevés bosszúság, idő és költség.

Összefoglalva miért érdemesebb hosszú távú autókölcsönzésben gondolkodnod?

Mert nemcsak pénzt spórolhatsz, de pénzt kereshetsz. Kiszámítható költségeid lesznek és nem kell többet a karbantartások, szervizelések miatt aggódnod!

Érdekel a lehetőség, készíthetünk neked is egy ajánlatot?

Kattints a kapcsolat menüpontra, add meg az elérhetőségeidet és visszahívunk!